Δωμάτια

Live Room

Το Digilogue διαθέτει τελευταίας τεχνολογίας live room με κορυφαία... ΟΚ, ντάξει, κάθε στούντιο στις μέρες μας καυχέται πως είναι απαράμιλης ποιότητας.

 

Η αλήθεια και η ουσία είναι πως το live room του Digilogue είναι εδώ για να υποστηρίξει τα πιο τρελά μουσικά όνειρα, να πάρει τις πιο τρελές μουσικές ιδέες τού εκάστοτε καλλιτέχνη και να τις μετατρέψει σε ήχο. Η διζωνική ακουστική σχεδίαση, η μεταβλητή ακουστική, καθώς και τα υψηλά επίπεδα ηχομόνωσης, θα δώσουν την δυνατότητα στον μουσικό να δημιουργήσει τον ήχο που απαιτεί τη στιγμή που έρχεται η έμπνευση!

Control Room

Άπειρους συλλεκτικούς βίντατζ επεξεργαστές, κορυφαία κονσόλα 96 καναλιών... έχουν τα άλλα στούντιο, εμείς τίποτα! Αλλά αυτό που εμείς διαθέτουμε είναι ένα ανώτερο workflow.

 

Άπειρες άυπνες νύχτες χρειάστηκαν για να σχεδιαστεί ένα δωμάτιο που μπορεί να λειτουργήσει με την ταχύτητα τής καλπάζουσας έμπνευσης ενός μουσικού, με τα πάντα να είναι άμεσα προσβάσιμα. Ένας γρήγορος υπολογιστής με διπλή οθόνη, midfield και nearfield ηχεία, καθώς και ένα midi controller περιμένουν για να εξυπηρετήσουν άμεσα στον παραγωγό. Τα άκρως χαμηλά επίπεδα θορύβου (20dB) διαβεβαιώνουν ότι τίποτα δε θα περάσει απαρατήρητο!

Living Room

Η ουσία δε βρίσκεται μόνο στην ηχογράφηση και τον εξοπλισμό. Ξεμείναμε από έμπνευση; Η 44η φορά του σόλο δεν ακούγεται όπως το φανταζόμασταν;

 

Ίσως ένα δροσερό μοχιτάκι και ένα βινύλιο να παίζει, βοηθήσουν το στρες της ηχογράφησης να πάει βόλτα. Για ποιό λόγο να περιμένεις αγωνιωδώς τον ντράμερ σου να κάνει το απόλυτο γύρισμα που παλεύει εδώ και ώρα, ενώ μπορείς να χαλαρώσεις στον καναπές με ένα σνακ και να δεις τη σαπουνόπερά σου στην λαχταριστή 50αρα 3D τηλεόραση;

Φιλοσοφία

Ποιότητα αντί για ποσότητα

Δωμάτια

Οι χώροι μας

Εξοπλισμός

Μικρόφωνα, μουσικά όργανα κλπ

Δουλειές

Ποιοι έχουν επιλέξει το Digilogue

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Dimitris Vakri

Επικοινωνία

Βίκτωρος Ουγκώ 6

Παλαιό Ψυχικό

 

6945 655034

Γιώργος Ξανθινάκης

 

junofreak@hotmail.com